tiistai 15. helmikuuta 2022

Sää on talvinen

 Viikonloppuna on satanut paljon lunta.Olemme käyneet luistelemassa pari kertaa. Eilen kaaduin luistimilla ja nilkka on vähän kipeänä, koska lysähdin luistimen päälle. Vaarallinen laji tuo taitoluistelu.  Tukevat luistimet suojaa kuitenkin , että nilkka ei taitu.

Olympialaiset ovat vielä menossa. Iivo Niskanen sai kultaa 15 km perinteisellä hiihdolla.

Nyt uutisoitiin , että Venäjä vetää joukkojansa Ukrainan rajalta. Olen kyllä helpottunut. Pelkästään tuollaiset jännitteet saavat pahaa aikaan. Somen takia maailmassa on vielä lisää jännitteitä myös noinkin yksilötasolla  ja sitten siihen vielä sodanuhka, niin on aika kamalaa. Mitenkä somen takia saa enää yhtenäistä kansaa minnekään ?Vihapuhe on niin laajamittaista. Jos vaikka katsoo Oulun puskaradiota Facebookista, niin näkee kuinka jokin viaton kysymys voi hetkessä aiheuttaa kamalan haistattelun ja haukkumisen joidenkin välille. Ennen ei ollut noin nopeaa toimintaa.

Poliisiin kohdistui viikonlopun aikana  jotain uhkaa, josta vaiettiin täysin. Sehän vasta aiheutti levottomuutta kaiken muun uutisoinnin rinnalla. Nyt kuitenkin sanottiin, että uhka on vähentynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti