perjantai 27. elokuuta 2021

Erilaisia tapahtumia

 Nyt on jälleen perjantai. Viikot vierivät tosi nopeasti.  Sää oli alkuviikosta sateinen, mutta nyt on ollut aurinkoisempaa.

Ei tässä nyt mitään ihmeempiä ole tapahtunut. Olen veistänyt puuta ja soittanut viulua.

Afganistanissa, Kabulissa on tehty terroristi-isku, jossa on kuollut noin sata , joista on 13 amerikkalaista sotilasta. Tapahtuma vähentää Bidenin suosiota. Iskun on tehnyt Isis-järjestö. Pakolaisia on taas tulossa paljon Afganistanista pois. On tämä maailma ihan hullu.

Jaakko on ollut aika innostunut siitä uudesta työpaikasta, koska se sellaista oman alan työtä vihdoinkin. Pojillahan on suunnitelmia, joista en luultavasti voi puhua näin julkisesti.

Sain Omahoidosta kirjeen, jossa määrättiin thyroxiinia lisää ja kontrolli on marraskuussa. Arvot olivat pienentyneet eniten koko sairaushistorianI aikana, koska lääkeannosta laskettiin alkukesästä. Kyllä arvot siitä korjaantuu, kun syö sitä lääkettä.

En ollut keskiviikkona baletissa, koska päivällä oli ollut jo paljon tekemistä. Se meidän ryhmähän hajosi tai hajotettiin, en tiedä, mutta maksoin kuitenkin balettilaskun. Maksoin myös metsänistutuksen työpalkan. Tuli kyllä kalliiksi tuo metsänistutus kaikenkaikkiaan. Käsittääkseni se myynti oli jo korkea aika tehdä, kun se metsä oli jo melko vanhaa. Verottaja vaan vie aika paljon, jos vie, mutta hankin niitä vähennyksiä ja sijoitin rahaa silloin koronakeväänä, niin ei nyt niin hirveästi vienyt valtio .

En ole niistä balettiesityksistä enää niin kiinostunut kuin joskus aikaisemmin, olenhan ollut niissä jo monena vuonna.  Voisin olla kyllä ihan muuten balettitunneilla. Varmaan ikäkin jo vaikuttaa.

Pitäisiköhän tehdä lauluvideo Beethovenin: Ich liebe dichistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti