maanantai 23. elokuuta 2021

Syksyä kohden

 Sää on tosi kylmää vuodenaikaansa nähden . Nythän voisi olla vaikka hellettä, mutta nyt on vain kahdeksan astetta lämmintä.

Olin keskiviikkona baletissa. Siinä on nyt aika nuoria, en tiedä, minne ne vanhemmat hävisivät. Ei kai se mitään haittaa. 

Olimme Sirniössä koko perheellä. Piti ottaa ihan kuva, kun oli niin harvinaista, että kaikki olivat mukana. Oli kyllä kivaa. Minä, Raimo ja Riina menimme jo torstaina Sirniöön. Kävimme perjantaina Posion keskustassa. Se oli yllätys , että siellä oli huonekaluliike, mutta se oli lopettelemassa ja tuotteita oli alennettu. Ostin patjan, jonka kuitenkin toimme sitten Ouluun. 

Kävin Jaakon ja Riinan kanssa järvellä lauantaina. Yritimme vähän virvelöidä, mutta ei saatu kalaa. Piti lähteä pois sieltä lammelta, kun vaaramaisema näytti niin sateiselta. Lähtiessä oli ihan aurinkoista. Ajattelin hankkia sellaisen kaikuluotaimen, jos se auttaisi saamaan kaloja. Syötiin sitten vaan eväitä vähän. Mukana oli Kallen reppuleipäpakkaus ja margariinipaketti.

Viime viikolla kävi eräs sukulainen ja toi kaksi sangollista omenoita. Kyseinen omenalajike on aika makeaa, joten niitä hyvä popsia , eikä omenassa ole paljoa kaloreita. 

Ajattelin kokeilla Ozempicia laihdutukseen. Otin jo yhden pistoksen. En tiedä , tehoaako se sitten minuun, koska se on ruokahalua hillitsevä lääke ja mulla ei se herkuttelu ole mikään ongelma. Olen jotenkin koko ikäni ollut jonkinlaisilla dieeteillä. Nuorena kilot tippui paljon helpommin.  Tuo mahamakkara on niin ärsyttävä.

Kävin labrassa tarkistuttamassa kilpisrauhasarvot ja ne olivat päin prinkkalaa. Lääkettä oli vähennetty liikaa. Odottelenkin Omahoidosta vastauksia. 

Tein videon pianosäestyksellä Beethovenin kappaleesta "Ich Liebe dich" ihan kokeilumielessä. Kyllähän se viulunsoitto kuulosti ihan hyvältä, mutta en aio kuitenkaan tehdä videoita pianosäestyksellä, siten että tausta on Youtubesta. koska kyllä tuollaisella taustavideolla ilmaisu kärsii. Aion tästä lähtien soittaa ihan seisaaltaan, koska se on virallista viulunsoittoa ja esitys näyttää paljon kauniimmalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti