tiistai 17. elokuuta 2021

Sää on syksyinen

 Sää on kylmentynyt viikonloppuna hieman . Vielä on kuitenkin kesää jäljellä , ei niin kylmää ole. vettä on satanut paljon. Kokonaisuudessaa aika hyvä kesä on ollut.

Sain lauantaina uuden jouseni. Olen koesoittanut sitä ja hyvähän se tietysti on. Ostan sen jousen kai sitten. 

Jaakko on saanut töitä suunnilleen omalta alalta joksikin aikaa ja palkkakin on ihan humanistin palkka. Nyt on pitänyt sinnitellä ihan satunnaisilla tarjoilijan ja siivoojan palkoilla. Minä olen tietysti antanut tarvittaessa rahaa. Mun yhdellä pojalla on se bändihomma alkanut siten , että muutama keikka on ollut. Nyt siinä on pari kaksi esiintyjää, toiset eivät enää ole niin kiinnostuneita. Mielestäni sopiikin hyvin yhteen kitara ja cajon-rumpu setti. Tulee mieleen Simon ja Garfunkel.  Munkin tekin mieli esiintyä jossakin noin musiikillisesti. Yleisölle esiintyminen vaikuttaa huumeen lailla, olenhan sen verran esiintynyt. 

Eilen oli balettia ensimmäistä kertaa. Ryhmässä oli joitain uusia. Sitten yksi oli muuttanut pois ja yksi oli muuten väliaikaisesti poissa. Sitten yksi oli siirtynyt jatko kolmoseen, jos nyt oikein ymmärsin, että vaatinut päästä jatko kolmoseen. En kyllä ymmärrä   miksi tuollainen  keski-ikäinen jättää ryhmän. 


Nyt on maailmalla taas tapahtunut ikäviä. Afganistanissa on muslimi-äärijärjestö ottanut vallan ja ihmisoikeusrikkomuksia tapahtuu.  Maa on kaaoksessa .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti