sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Uusi viikko

Viikko on taas vierähtänyt. Eilen luulin , että on sunnuntai, kun se on vasta tänään. Olimme nyt Riinan ja Miloun kanssa kolmestaan.

Jaakko oli Kuusamossa rupusakin kanssa mökillä kolme vuorokautta. Tilasin jostain syystä Varustelekasta makuupussin. Haaveilen vieläkin siitä Karhunkierroksesta. Ostin teltan jo vuosia sitten. Silloin 2015 oli tuskallista kiivetä Saanalle, kun olin lihavampi ja varusteet  ( kengät ) olivat epäsopivat.  Sittemmin ne portaat purettiin ja olihan ne aika liukkaat sadekelillä. Silloinhan satoi räntää ja mullahan on Youtube-videokin siitä reissusta. Siinä oli tosissaan jo aika hädissään, kun tuntui, ettei sieltä tunturista pääse ikinä pois. Loppumatka piti kävellä sellaisessa mutavellissä. Joskus on kiva haastaa itsensä. Joskus , kun ottaa jonkun asian oikein tosissaan , niin voi jopa yllättyä, mihin kaikkeen sitä pystyy.  Tietysti synnynnäisiä ominaisuuksia pitää olla.

Olen harjoitellut viululla taas sitä Bachin Lourea. Pikkuhiljaa se siitä valmistuu. Olen soittanut sitä koko kesän aina vähän kerrallaan. Tilasin Verkkokauppaan sellaisen studiopanelin, niin taltioinnista tulee parempi. Harjoitteluun menee vielä noin 1,5 kk. Kun sain uuden viulun, niin entiset jouset tuntuivat kömpelöltä, niin hankin sitten ammattilaisjousen, joka muutti koko soiton tason paremmaksi. Viulukin on ammattilaisviulu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti