tiistai 7. heinäkuuta 2020

Sirniössä

Sää on ollut hyvin sateinen . Aurinko on paistanut välillä. Jos aurinko ei paista , niin on aika kylmää, noin 15 astetta.

Lähdimme perjantaina Sirniöön. Riinan luo tuli yövieras ja meidän piti lähteä pois. Tarkoitus olikin kyllä käydä Sirniössä. Milou jäi myös Ouluun. Riina ja Milou olivat pärjänneet oikein hyvin. Riina sanoi, ettei häntä pelottanut. Mulla on niin vilkas mielikuvitus , että helposti alkaa pelottamaan. Tytär ei ole niin heikkohermoinen kuin äitinsä. Mistähän se johtuu ? Minä olen kyllä herkempi kuin Riina.  Sirniössä oli nyt paljon helpompaa olla, kun ei se koira ollut siinä paimennettavana.  Sirniössä ei tapahtunut mitään erikoista.  Kehittelin yhtä ajatusta, että sisustan siellä erään huoneen, mutta en tiedä sitten. Se huone oli jonkun vuoden oma huoneeni, jota sanottiin "pikkukamariksi".  Voisi maalata ja tapetoida ja lattiaan  voisi laittaa laminaattia tai parkettia. Saa nyt nähdä, miten intoa ja ikää riittää.

Kiinnitimme kuitenkin hyttysverkkoja kolmeen ikkunaan. Kävimme Posion keskustassa. Livolla ei ollut uijia , koska oli niin kylmä. Ajattelin , että ennen siellä oli paljon enemmän hiekkarantaa, ennen kuin sinne tehtiin ne laajat parkkipaikat. Ne eivät ole koskaan kaikki käytössä. Jos saisin päättää, niin niitä vähän purettaisiin ja palautettaisiin niitä hiekka-alueita.

Sirniössä katsoimme paljon televisiota. 

Säätiedotuksissa sanotaan, että helteet ovat tältä kesältä ohi.  Tulossa on paljon rankkasateita ja myrskyä.

Kun tulimme tänne Ouluun, niin täällä oli sellainen savun katku, koska Muhoksella on ollut metsäpaloja.

Huomiseksi on varattu tennisvuoro. Katsoimme  eilen televisiosta jotain tennisohjelmaa vuodelta 1991.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti