perjantai 17. heinäkuuta 2020

Matkalla

Lähdimme tiistaina Itä-Savoon. Sää oli ihan hyvä . Matkaan menee yleensä 6,5 tuntia. Kävimme mennessä Kuopion Ikeassa. Ostin pari settiä Ektorp-sohvanpäällisiä jostain alelaarista.
Mökillä taas oli yhtä jännittävä tunnelma kuin aina. Kävimme seuraavana päivänä virvelöimässä. Jostain syystä kalaa ei tule enää niin paljon kuin ennen. Menemme yleensä sen lahden perukoille, jossa on sellainen kallio, jonka päällä syömme eväät. Itse lahti on hyvin syvä ja vesi on sielläpäin hyvin mustaa. Vedimme siimaa perässä ja minun uistimessa oli sitten hauki.

Toisena päivänä kävimme sitten Savonlinnassa. Kaupungilla oli paljon enemmän väkeä kuin viime vuonna. Käymme yleensä aina ostoksilla Savonlinnassa. Ostimme Riinan kanssa puseroita ( Esprittiä). Kävimme myös paikallisessa Jyskissä ja ostimme kaksi lepotuolia ja pienen pöydän verannalle. Näköala on kyllä satumainen. Ainoa huono puoli on se, että lahti on niin matala ja mutainen mökin poukamasta, että siitä ei pääse uimaan. Ranta ruopattiin 30 v sitten ,mutta se on kasvanut taas umpeen ja laituri on lahonut.

Kävimme veneellä vielä soutelemassa.

Milou oli Oulussa poikien hoidossa. Toisaalta koira olisi ihan kivakin mukana, mutta Milouta ei voi jättää yksin jollakin mökillä hetkeksikään. Mupen olisi voinut muutamaksi tunniksi jättää, mutta se ei sitten taas tottunut olemaan autossa ollenkaan.  Viereisellä mökillä oli jollakin kultainen noutaja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti