tiistai 28. heinäkuuta 2020

Hei taas

Tänään on ollut hyvin lämmintä, noin 25 astetta. Kävin tänään kaupungilla, kun vein Riinan jonnekin tapaamiseen.

Eilen kävimme pelaamassa tennistä Nallisportissa ja oli tosi kuuma. Puolen tunnin pelaamisen jälkeen alkoi kuumuus vaikuttaa polttavasti, niin ettei enää niin kivaa ollut. Olen kuitenkin sellainen, ettää vaikka on viisi minuuuttia aikaa , niin se aika pelataan., vaikka olisi kuumakin.Taidot ovat tietysti kehittyneet jonkin verran. Huomenna on myös tennisvuoro. Pelivuorot ovat aina sellaista suurta draamaa melkein.


Kävimme sitten Ideaparkissa kahvilla ja ostin H&M:stä tosi kauniin uimapuvun. Mulla ei ole ikinä ollut niin kaunista uimapupua.


Otin mansikan taimia juurtumaan. Löysin 12 uutta tainta maasta ja istutin ne purkkeihin juurtumaan ja istutan ne sitten syksyllä uuteen penkkiin.

Ostin eilen kanankakkaa ja tein siitä veden kanssa seoksen , jolla kastelin mansikkamaan. Koira lannoittaa toisinaan maata omalta osaltaan. Sitten huuhtelen maata puhtaalla vedellä. Eihän tuosta maasta lähde kuin muutama marja päivittäin. Jännä nähdä , miten lannoitus vaikuttaa. Mansikkaa riittää nyt joihinkin jälkiruokaiin tai leivonnaisiin. Joka päivä tai joka toinen päivä voi hakea muutaman marjan , vaikka jäätelöannokseen,

Pitää katsoa sitten , milloin Sirniöön kerkeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti