keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Sateista ja pilvistä

Sää on on ollut sateinen tällä viikolla. Tosi ikävää.

Eilen ei tapahtunut mitään erikoista. Katsoimme elokuvan "Sademies ", jossa oli Nigholas Gage. Se elokuva on vuodelta 2006, elikä toissa vuosikymmeneltä. Toissa vuosikymmen meni jotenkin nopeammin, mutta viime vuosikymmenellä on ollut paljon tapahtumia, ikäviä ja hyviä. Koko edellinen vuosikymmen  tuntuu kaksinkertaiselta. Viime vuosikymmenellä ( 2010 ) aloitin uudet harrastukset , kuten tanssin, laulun ja viulunsoiton . Musiikkia olen kyllä harrastunut koko elämäni, mutta aloin käydä tunneilla. Viulutunneilla en enää aio käydä. Osaan jo soittaa ihan tarpeeksi. Mulla on tosi hyvä viulu ja jousi.

 Eräs pojistani kävi täällä. Mulle on valitettu, että mainitsen blogissa heistä. Jaakko sanoi, että hänestä saa kirjoittaa blogiin. Hän on nyt Sirniössä.

Kävimme tänään pelaamassa Nallisportissa tennistä. Ulkovuoro piti vaihtaa sisävuoroon. Pelasimme 1,5 tuntia. Selvästikin käsi alkaa voimistua, mutta muutaman kerran vihlasi kipeästi , kun löin virheasennossa.  Pitää nyt lepuutella rannetta.

Katsoimme tänään elokuvan  Idän pikajunan arvoitus (1974). Se on niitä Agatha Christien tarinoita, joista putoan kärryiltä, mutta katson kuitenkin loppuun.

Tänään aurinko näyttäytyi ja mieliala koheni samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti