tiistai 3. joulukuuta 2019

Musiikkia

Mitäs sitä viikonloppuna? Sää on ollut sopivan talvinen, vain vähän pakkasta. Kävin sunnuntaina laskettelemassa Ruskossa. Laskettelusta ei oikein tullut mitään, kun monot puristi liikaa. Minun piti vuokrata monot, kun toinen mono jäi pois,  tai mun ei tarvinnut nyt maksaa mitään, kun olin ostanut kausikortin. Laskettelukausi on nyt avattu ja kyllähän tuolla voi käydä, jos haluaa ulkoilla.
Viikonloppuna tein uuden biisin Tubeen.
Verkkokaupasta ostamani kitara on osoittautunut ihan hyväksi. Uusin siihen kitaraan luisen yläsatulan ja tilasin myös luisen tallan.
Eilen menin Tepalle balettiin, mutta oli tunnin myöhässä. Aikaisemmin olin kyllä sellaisessa käsityksessä , että baletti alkaa  tuntia aikaisemmin , mutta sitten ajattelin , että kai se tunti on samaan aikaan kuin ennenkin. En tiedä, minkä logiikan mukaan ne kahden ryhmän tunnit oli vaihdettu. Laitan aina kännykän hälyttämään tuntia ennen tunnin alkua, niin ei tarvi kytätä kelloa koko ajan.
Kävin illalla vähän koiran kanssa juoksemassa. Juokseminen ei tuntunut mitenkään erityisen raskaalta.
Tänään äänitin Audacityyn  "Sound of Silencen" , Simon &Garfunker. Soinnut meinaa mennä vähän puuroksi tuollaisessa live - tilanteessa. Pitää vissiinkin tehdä vielä yksi kitararaita 12-kielisellä kitaralla. Kunhan nyt laulu menee nuotilleen , vaikka sointu menee vähän pieleen , niin ei kai se niin haittaa.
Tällä viikolla alkaa itsenäisyysloma ja on tarkoitus lähteä käymään Posiolla. Koira reagoi ihan ihmeellisesti, jos sanon sille , että lähdetkö mukaan, niin se on ollut ihan hermona pari päivää. Kyllä se on herkkä koira. Eilen lenkillä näkyi pari jänistä, niin pinkaisi niiden perään älytöntä vauhtia.  Kiva, että pääsee välillä käymään jossain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti