perjantai 27. joulukuuta 2019

Joulu

Joulu on nyt mennyt taas. Miten se nyt menikään ? Maanantaina oli kinkunpaistamispäivä. Aattona täällä oli kaikki. Söimme poronkäristystä,kinkkua , lohta ja laatikoita. Ostin kylmäseltä jonkin poronkäristyspakkauksen, mutta siitä oli täysin hävinnyt poronlihan maku. Se oli aivan samanlaista kuin jokin saksanhirvikäristyspakkaus. Hinta oli 29  E/kg. Jennillä ja Jaakolla piti sukkuloida molemmissa mummoloissa. Sitten he olivat pari viimeistä yötä täällä.  Herra A oli myös yötä täällä. Sain lähjaksi sellaisen Lust lahjapakkauksen, jossa oli monenlaisia hoitotuotteita. Sitten oli niitä yhteisä lahjoja esim. Loirin elämänkerta. Kävin tapanina Ruskossa laskettelemassa. Sää oli hyvä, arktinen .
Laitoin kolmet laskettelusukset Toriiin myyntiin ja kahdet on jo myyty. Viuluakin aikoi eräs tulla katsomaan pyhien jälkeen. Kun tuota rahaa alkoi kertyä, niin tilasin alemmyynistä Völkl Aura Freeridesukset (naistenmalli ). Mun nykyisillä suksilla on hyvä laskea, mutta ne ovat miesten malli.
Mäenlasku on kyllä kivaa. Kun olin Ruskossa, niin joku poika sanoi mulle, että grand grand mamma. Lähdin pois sieltä. No , en sen takia , vaan oli laskenut jo pari tuntia. Sitten menin vaihtamaan monot pois niin ne pojat tuli perässä. Luulikohan ne , että Grandmama suuttui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti