tiistai 17. joulukuuta 2019

Kaupankäyntiä ja maisteria pukkaa

Sää on ollut melko lauhaa. Kävin tänään laskettelemassa.  Viidessätoista minuutissa on jo rinteessä. Nyt oli tosi hyvä keli ja tuntuu vähän kropassa, kun pitää jarruttaa enemmän.  Pitää mennä viikonloppuna taas laskemaan.
Möin eilen Torissa yhden kitaravahvistimen. Ostaja kävi hakemassa sen eilen . Nyt panin Toriin myyntiin Höfnerin viuluni, koska sillä ei ole käyttöä. Kakkosviuluna voi olla sittenkin tuo Yamaha V10. Se on sellainen stadivariusmalli ja sirompi. Nelossormi yltää helpommin paikalleen. Olen soittanut tuolla Höfnerillä, vaikka sillä on vaikeampi soittaa. Hyvä ääni tuossa Yamahassa , kun nyt tuolla Riina soittaa. Luulin ensin , että se on se antiikkiviulu.
Aki on saanut Kaijonharjusta asunnon ja muuttaa vuoden alusta pois. Eipä häntä paljon nytkään näe, kun aina on menossa jonnekin, mutta onhan se taas sopeuduttava siihen muuttoon.
Tilasin Kiinasta viulunrakennussarjan muistaakseni 40 E.  Jos siitä tulee hyvä viulu , niin voisin sitten yrittää myydä kalliimmalla. Soittimen soittokuntoon tekeminen on näköjään aika vaikeaa. Viulu ei varmaan ole niin vaikea kuin kitara.
Siinä sitä vaan pakerretaan päivä kerrallaan.
Jaakko oli saanut gradusta 4 / 5, se tarkoittaa vissiin E:tä. Gradun aihe on : Kasvatuspsykologian opiskelijoiden kokemuksia uraa edistävistä valinnoista opinnoissa ( oma aihe ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti