tiistai 4. syyskuuta 2018

Tiistai

Ihan hassun otsikon olin kirjoittanut viime päivitykseen. 
Eilen oli balettia . Teimme ensin tangolla sarjoja. Enhän niitä tietenkään ulkoa muista, mutta ne on niitä perussarjoja. Sitten on aika vaikeita keskilattiasarjoja , joita en muuten osaa kuin matkimalla. Kesän tauon huomasin ainakin siten , että kun pää alkaa tekee jotain liikettä ( vaikka pyörimistä ) niin kroppa ei lähde liikkeeseen entisellä tavalla. Kyllä  varmaan alkaa sitten sujua , kun taas harjoitellaan. 
Päivällä ammuin jousella, tai oikeastaan kahdella jousella. Uusi jouseni on vasenkätinen ja lavat ovat hieman kevyemmät. Käänsin Huutonetistä tilaamastani jousen toisinpäin ja tein teipistä ja superlonista pehmusteen toiselle puolelle. Se on raskaampi ampua, mutta kyllä sillä paukahtaa tauluun suuremmalla voimalla. Kyllä tuossakin ammunnassa huomaa , että harjoittelu tekee mestarin : tauluun sattuu pidemmältä matkalta. Baletissa huomasin , että selkälihakset ovat voimakkaammat.
Kävin vielä illalla Raimon kanssa kuntosalilla.  Ammuin esim. tänään 18 metristä tauluun. Jos ei ole lihaskuntoa, niin ei edes jaksa venyttää jousta. 
Huomenna on sitten kolme matkaa kaupungille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti