perjantai 14. syyskuuta 2018

Perjantai taas

Maanantaina oli balettitunnit. Treeni oli normaali, mitään kommelluksia ei sattunut.
Olen nyt käyttänyt Riinaa terveysasemalla  kolmena päivänä ( ma,ke, ja pe), koska sitä hänen leikkuuhaavaansa parennetaan sisältäpäin. Vielä ensi viikollekin varattiin kolmelle päivälle ajat. Hän ei ole päässyt nyt sitten balettitunneille, ettei repsahda sitten se haava kokonaan auki. En olisi uskonut , että tämä tällainen rulianssi on.
Keskiviikkonakin  oli sitten taas meidän balettitunti. Viulutuntien aikataulu on ollut sovittelussa, mutta pitänee tehdä niin , että Riina menee sitten balettitunnin jälkeen suoraan viulutunnille mun kanssa. Melko raskasta.
Sitten kävin vielä itse hakemassa verinäyte liuskat ja neulat. Otin jo eilen sen hoitoannoksen  2 g metformiinia, koska maha sietää hyvin. Se tästä vielä puuttuisi, että noita lääkkeitä ei pystyisi  edes syömään. Sitten pitää vain kontrolloida , että miten se sokeri laskee , jos ja kun laihtuu. Tämäkin mun tapaus löytyi ihan sattumalta, kun menin itse ehdottamaan sitä vatsanahan kiristysleikkausta. Paastosokeri on aina ollut noin 5-6. Sitten lääkäri sattui ehdottamaan sitä sokerirasituskoetta. Suomessa sairastaa 200000 tietämättään diabetesta. En ole vielä kuollut, vaikka siihen suuntaan mennään.
Tänään on ollut tuulista ja aurinkoista. Käytin koirat ulkona ajattelin , että tämäkään syyspäivä ei ole mikään itsestäänselvyys, eikä kaikkea pidä ottaa niin vakavasti.
Sekin stressaa , ettei vieläkään ole niitä perintöverojuttuja käsitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti