keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

´Tatuointi

Tänään on taas ollut hellettä. Helle on tosi kivaa. Nyt ei tarvitse uima-altaan vettä lämmittää. Talossa on aivan riittävän viileää olla. Pitää vain pitää kaihtimet alhaalla, kun aurinko paistaa ikkunaa.
Kävin otattamassa päivällä tatuoinnin oikeaan käteen. Se  tatuointi on nuottiavain ja sen teettäminen maksoi 60 E. Siitä kuvasta tuli oikein hyvä , parempi kuin luulin. Kävimme samalla Bisketissä kahvilla ja join expresson. Tatuoija kyseli , että miksi haluan nuottiavaimen. Sanoin soittavani viulua.
Jotenkin Ilta-Sanomien otsikot herättävät paniikkia. Ensin on ihan kiva , kun on lämmintä kerrankin, mutta sitten kun lukee, että vesi loppuu ja kuumuus on tuhoaa kaiken, niin alkaa ihan pelottaa. Edes Kreikassa ei  ollut tällaista , vaikka oli paljon kuumempi. Kuumuus kuului jotenkin niinkuin asiaan .Nyt Kreikassa on kuitenkin laajat metsäpalot.
Nyt yöllä pitää tuulettaa talo ja päivällä ei anneta auringon paistaa suoraan sisään. Televisio on kuin lämmitin , se puhaltaa lämmintä ilmaa. Peitin sen puhalluskohdan märällä pyyhkeellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti