sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Siivoamista edelleen

Tänään ulkoilutin koirat ensimmäiseksi. Ajattelin siivota kaikki valmiiksi, että menemme ostamaan sisustustarvikkeita, kun kaupat menee kuudelta kiinni. Takkahuoneen siivoamisessa meni kuitenkin melkein pari tuntia. Lähdimme puoli neljän aikaan Kärkkäiselle. Ostin uusia nuolia.
Aloimme sitten katsella sisustustavaraa. Kyllähän siitä sitten sopiva valikoima löytyi. Sisustustyynyjäkin oli viidellä eurolla kappale. Kaikkiin ostoksiin meni vain 250 E.
Jousenikin tuli jo viime viikolla. Siinä on paljon osia ja ihmettelin , että mitä ne sitten on. Ainakin tähtäin oli onneksi koottuna. Youtubessa on ohjeita kuinka jousi kootaan ja viritetään. Siinä jousessa oli jokin hienomekaniikka , että kuuluu jokin merkkiääni, kun jousi on tarpeeksi tiukalla. Sitä nyt en sitten osaa koota, mutta ei kai sitä tarvikaan. Voisihan sitä joltakin ammattilaiselta kysyä . mitenkä se viimeksi mainittu systeemi kootaan. Voi sillä jousella ampua muutenkin.
Ostin myös rastasverkkoa, koska linnut syövät mansikoita. Jos olisin tiennyt , että noista linnuista tulee tuollainen riesa, niin en ehkä olisi tehnyt koko maata. Salaattia ainakin on paljon.
Nyt illalla siivosin sitten kodinhoitohuoneen ja siihenkin  meni taas tuntikausia. Sen sanon , että tähän paikkaan ei osteta enää mitään ylimääräistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti