tiistai 3. heinäkuuta 2018

Eipä kummempaa

Raivasin tänään kodinhoitohuoneen. Tyhjensin hyllyt vanhoista pesuainetölkeistä ja raivasin kaapinpäälliset. Nakkelin kaikki ensin lattialle ja ihan kauheasti roinaa lähti. >Ensin tuntui , etten mitenkään saa tuota roinaa lajiteltua, mutta sitten siitä moneen säkkiin jotenkin tungin sen roinan. Tuo huonehan se työläin siivottava oli. Ei näissä muissa huoneissa ole  sitten niin paljoa ongelmaroinaa ole, lehtiä ja vaatteita. Johtokasojakin oli yksi kassillinen.
Päivällä meni noin tunti yhden veroselvityslomakkeen tekoon. Päivä on ollut pilvinen, niin voi ihan hyvin olla sisälläkin.
Nyt löysin ohjelmistooni irlantilaisen kansanmusiikkiin. Se on noitten klassisten jälkeen melko helppoa, koska niiden melodia ei mene kovin ylos . Niissä vaan on tuo rytmi, joka pitää ymmärtää. Soitan niitä sillä nopeudella kuin osaan . Tubessa on paljon sellaisia soittajia, jotka yrittää soittaa nopeammin kuin osaa. Se ei  kuulosta hyvältä. Niissä on soittamista vaikka loppuiäksi. Löysin sivuston, jossa on nuotit 2000:n irlantilaiseen kappaleeseen. Soittamiseen pitää löytää se irlantilainen soundi ja kyllä mielestäni onnistun siinä. Pystyn kyllä eläytymään eri musiikinlajeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti