sunnuntai 1. tammikuuta 2017

1.1.2017

Aatos oli täällä parin päivän lomalla. Myös Jaakko on täällä. Nauhoitimme nyt sitten kaksi biisiäni Youtubeen : Amandan Laulun ja ,Helpless. Molempiin on nuottikirjoitus Score Cloudilla. Ois ehkä voinut harjoitella vähän enemmän. Amandan laulusta voisi tehdä vaikka heavyrock biisin. Aika raskasta oli vääntää noita  biisejä kokonaisuudessaan.
Olen tietysti harjoitellut viululla , ettei taito ruostu . Kummatkin   musiikin lajit tukevat toisiaan. Valokuvia aloin työstämään sellaisella vimmalla , että ihan rasituin liikaa. Oli sellainen olo , että kerkiän kuolla, ennen kuin nämä kaikki tallennukset tehty.
Pojat paistoivat uudeksi vuodeksi kinkun.  Sitten he huusivat mulle , että tulla syömään ennen kuin loppuu. En ole ikinä nähny , että joulukinkku katoaa noin popeasti. Vähän siitä jäi, että voi syödä kylmänäkin. Noin siinä voi käydä , kun kolme bodaria, kaksi ahnetta koiraa ja yksi pikkutyttö alakavat kinkun syöntiin. Isä oli töissä. Alkuillasta keittivät vielä kattilallisen nakkeja. Minä sitten tiskaan välillä astiat.
Ajattelin paistaa sitten loppiaisena kalkkunaa. Tänään on ollut sitten ihan lepopäivä, ei mitään hössötyksiä.
Aki on teettänyt itselleen tietokoneen osista. Eilen kävimme Ideaparkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti