maanantai 30. tammikuuta 2017

Suht´ hyvä päivä

Tänään kävin Easy Fitissä Riinan kanssa tutustumiskäynnillä. Kokeilin niitä laitteita jonkin verran. En luultavasti aio ruveta nyt käymään siellä, elikä en osta sitä kausi korttia. Ei ole nyt aikaa. Kokeilin siinä jalkaprässiä ja melko kevyesti meni 100 kg. Enempää  en siinä lisännyt painoa, oisi mennyt ennemmänkin. Niin voimakkaat ovat balettitanssijan jalat.
Menin sitten laulutunnille ja harjoittelin sitä Because Of You biisiä. Siinä on jokin afrikkalainen rytmitys , jota käytetään nykyään paljon . Siten , että biisi ei ala ensimmäisellä iskulla.
Sitten , kun olin käynyt laulutunnilla , niin oli vielä balettitunti-illalla. Hyvin jaksoin tehdä ne treenit . Koreografian harjoittelua oli. Viime viikolla olin jotenkin uupunut, että tuntui, että hyvä, kun jäi jokin viulutunti välistä, mutta nyt on sitten virkeämpi olo. Tykkään kyllä tehdä näitä juttujani, mutta kun väsymys iskee , niin silloin en. Silloin alan ihmetellä, että eikö mua enää kiinnostakaa nämä jutut , mutta se onkin vain rasittumista .  Kai puursin liikaa niitten nettiohjelmien kanssa.  Olen huomannut senkin , että esim. kännykän plärääminen on rasitusta. Jos haluaa levätä, niin silloin SOME OUT.
Kitarani tuli tänään ja voi miten kaunis se on. En palauta sitä, otelauta oli niin siisti ja viimeistelty, että nauhoja oli paljon helpompi painaa kuin entisellä
Sää on keväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti