torstai 18. elokuuta 2016

Taiteiden päivä

Tänään on ollut hyvin lämmintä. Uin altaassa . Siinä oli jotain 16 astetta. Ei tuo vanha lämmitin jaksa lämmittää noin isoa määrää vettä. Yöllä haihtuu sitten , mutta tein altaan peitoksi hulavanteista sellaisia kelluvia laattoja. You Tubessa on jos minkälaista ohjetta uima-altaan pitoa varten. Jos ei tuo allas ala pysyä lämpimänä, niin pitää sitten totutella uimaan viileämmässä vedessä. Muutenhan tuo on mahtava juttu tuo allas. Miksihän niitä ei näe tuolla talojen pihalla ? En ole nähnyt yhtään.
Kävin Biltemassa ja ostin äänieristemattoa Aygoon. Nyt on taas hiljaisempi auto. Siinä ei ole kuudetta vaihdetta, niin se alkaa huutaa , jossain 110 km/h, mutta nythän se ei kuulu.
Pojat ovat lähdössä Sotkamoon. He aikoivat mennä Aygolla , vaikka ovat koko ajan arvostelleet mun autoa mopoautoksi. Minustakin sillä on suht hyvä ajaa, vaikka kyllähän menisin heti autokauppaan , jos saisin lottovoiton.
Tänään on taiteiden yö ja mullakin oli taiteiden ilta , kun harjoittelin yhtä valssia viululla. Mullahan on joka päivä taiteiden yö.
Lähdemme huomenna Sirniöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti