sunnuntai 14. elokuuta 2016

Eilen Taivalkoskella

Eilen olin Taivalkoskella hautajaisissa. Kaikki meni ihan hyvin. Sain kuulla, että tätini oli laulanut Limingan kirkkokuorossa. Tosi ihana juttu. Koska olen suorittanut laulututkinto I:n , niin aivan varmaotteisesti lauloin virsiä. Yksi oli se Titanicin upotessa soitettu virsi, (”Nearer, My God, to Thee” (”Käyn kohti sinua, oi Herrani”) Ok, se voi olla viimeinen virsi , mutta viimeinen kappale " Syystunnelmia ".
Huomasin , että laulutaitoni ei ole ruostunut kesänaikana, koska erehdyin säkeistöstä ja muut alkoivat laulaa minun mukaan. Voisin kyllä soittaa viululla You Tubeen tuon Titanicin virren. Voin soittaa tietysti tuon toisenkin kappaleen. Vien  nuotit tunnille.
Nyt tuossa taustalla soi Syystunnelmia ja on aivan mahdottoman hyvä kappale. Tekisi mieli tanssia ja kohtahan ne tanssitunnit alkaa.
Tämä loppukesä meni vähän synkissä merkeissä. Kun olimme siellä Nallikarissa, niin ilmoitettiin, että se täti on kuollut 15 min sitten. Muistan sen sitten aina, kun menen sinne Nallikariin. Sitten odotimme niitä hautajaisia, vaikka piti olla loma. Eihän sitä tietenkään voi mitään tuollaisille asioille. Poikani olivat arkunkantajina. Hyvinhän he soveltuvat siihen , koska käyvät salilla. Olen kasvattanut hyviä arkunkantajia.
Vähän olisi rahaa tulossa yhdestä metsäkaupasta. Voin sitten kevyemmin maksaa kaikki tuntimaksut ja pikkuvelkoja pois.
Olympialaiset on menny vähän ohi nyt, kun on ollut kaikenlaista setvimistä, mutta varmasti aion katsoa , kun Usain Bolt juoksee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti