sunnuntai 28. elokuuta 2016

Sunnuntaita

Tänään on ollut aurinkoista sunnuntaita. Kävin Miloun kanssa kaupassa , siten että se istui autossa etupenkillä. Nuo meidän koirat ovat niin erilaisia. Milou on sellainen ihmisläheisempi. Kyllä se Muppekin aina ilmaantuu, kun on asiaa. Se tietää ihan selvästi oman paikkansa, eikä ole pennulle kateellinen.
Olen harjoitellut Schindlerin listan tunnusmelodiaa viululla ja se on kyllä aika helppo . Tarkoitan sitä alkuperäistä versiota. Puhuimme siitä keväällä, että se on sellainen virtuoosimainen, mutta voin oppia sen , jos harjoittelen. Voisi vaikka esittääkin tuon keväällä. Harjoittelin paljon tuota syksyvalssia ja siinä on nuo samat ylä-äänet kuin Shindlerinlista melodiassa, niin eihän tuohon Shindlerin listaan jääny mitään epäselvyyksiä.  Viulunjousessa on taas jouhet kulunu ja kimmoisuus on menny pois ,että ne pitäisi uusia.
Huomenna ei ole laulutuntia, koska opettaja on flunssassa.
Jaakko ja Raimo menivät käymään Savonlinnassa Mulla tulee tuosta Schindlerinlista melodiasta mieleen syksy -93 jossain Savonlinnassa. Joku näkymä sieltä talosta siellä silloin. Miksi siellä ei ollut muita ? Ai , niin ne oli siellä mökillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti