tiistai 16. elokuuta 2016

Ei erikoista

Sää on ollut jotain 15 astetta ja pilvistä. Harjoittelin viululla sitä Song de autum tai jotain sellaista. Ihan hyvältä kyllä kuulostaa. Tilasimme kaksi  i-phonea  , 1 e/ kpl. Katotaanpa sitten , mikä huijaus niihin liittyy. Facessa oli sellainen  mainos ja ajattelin heti kokeilla. Jos haluan tietää jonkin asian , otan siitä selvää heti miten . Parempi ottaa suhteellisen heti selvää asioista.
Tilaamani Minna Parikan kengät tulivat eilen . Ne istuvat kuin hanskat , mutta ne pitää muovata jalkaan . Kyllähän ne muovautuvat, kun ne ovat täysin nahkaa. Korkoa on 9 cm , joten minähän hujahdan tuonne alle 180 cm  kuitenkin . Ihan hyvä oli kävellä.

1 kommentti:

  1. hei, oon seuraillut sun blogia jo vähän aikaa. syötitkö tuohon iphone juttuun luottokortin tietoja? Oootko tarkistanut luottokortin veloituksia? Oot nimittäin saattanut tilata itselles jäsenyyden, joka veloittaa joka kuukausi sun luottokortilta monta kymppiä rahaa.

    muutenki kannattaa miettiä mitä tietoja itsestään laittaa ja minne, mä nimittäin tiedän missä te asutte, tiedän teidän kaikkien nimet ja missä sun lapset käy koulua, ja mitä ne harrastaa, missä ja minä päivinä. Tää kaikki tieto on sun blogissa, joka on kaikille avoin. ystävä hyvä, käytä nyt edes jonkinlaista suodatinta siinä mitä tietoja päätät laittaa nettiin.

    VastaaPoista