lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kenraaliharjoitus

Tänään oli puoleltapäivin pianistin kanssa viuluharjoitus. Pianistina on Margien äiti, joten siinä äiti ja tytär harjoittelivat kanssani. Ihan hyvin se Sarabande meni. Viimeksi opettaja sanoi, että vielä kuukausi sitten ei olisi uskaltanut päästää mua lavalle. En ollut vielä valmiiksi harjoitellut sitä kappaletta , vaan harjoittelin kaikkea muuta. Ei mua oikeastaan jännitä , koska osaan sen kappaleen sen verran hyvin. Suorassa lähetyksessähän voi kuitenkin tapahtua , mitä vaan.
Sitten puoli neljäksi menin balettitunneille. Nyt ei  tuntunut mitenkään liian raskaalta. Mulla oli viime lauantaina sellainen olo, että pää räjähtää, ettei pysty rentoutumaan ollenkaan. Aamupäivällä oli jo rasittunut olo . Ajattelin , että kyllä se baletissa hellittää, muttei kun vaan paheni.  Sitten vain lepoa ja kyllä jo sunnuntain puolella pääsin sinne äänestämään. Tuntui , että kaikki tekemiset kaatuu päälle eikä pysty tekemään mitään. Kauhea olotila.Siinä niin kuin paniikki kasvaa, että nytkö tuli joku stressitila, mutta se vaan pitää ihan pysähtyä. Siihen liittyy sellainen hössötystila myös , että niin kuin alkaa mennä ylikierroksilla ja sekin pitää katkasta. Nyt tuntuu , että mikäs noissa , meen vaan ja soitan ja laulan.
Pojat ovat tulleet katsomaan jääkiekkoa. Jaakko on aina niin täpinöissään, että Vappu menee pilalle , jos Kärpät ei voita, voittihan ne. Itse en sillä tavalla innostu noista , että vaikuttaisi mihinkään suuntaan.
Aamupäivällä ajoin vähän skootterilla ja oli kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti