keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Pääsiäinen lähestyy

 Tänään ei ole ollut pakkasta. En ollut eilen baletissa, koska oli väsynyt olo. 

Tänään olin ratsastustunnilla ja nyt on sillä tavalla virkeä olo , etteivät maailman murheet tunnu niin. Kyllä tuo ison eläimen läsnäolo on sitten rauhoittavaa. Olo palautuu normaaliksi.  Mulla on huomennakin ratsastustunti, koska otin sen kokeilumielessäkin, koska viikon poissaolo jälkeen  on niin kuin unohtunut se ratsastus. Katson,  että miten nyt sitten seuraavana päivänä sujuu. Hyvinhän se sujuu, mutta se laukkaaminen on sellaista retuuttamista. Raviinkin sitä pitää houkutella, mutta laukkaan en sitten osaa houkutella.

Nyt harjoittelin niin, harjoitusravista laukkaan. Siinä voi sitten antaa pohkeet paremmin. Harjoitusravissa pysyn helposti tuolla hevosella, jolla olen nyt ratsastanut.  Kyllä se hevonen kuitenkin lähti vähän laukalle. Menin päin seiniä ja tasapaino meni, mutta Raimo sitten auttoi, niin pääsin takaisin satulaan. Hevonen oli ihan rauhallinen. Olin minäkin rauhallinen. Ei tuossa laukassa ole mitään deadlinea, mutta on sitä mielenkiintoista harjoitella.

Illalla kävimme Kaijossa Tokmannilla ja Välkkylän uudessa tornitalossa 15. kerroksessa.  Oli hyvä näkymät kaupungin ylle ja merelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti