perjantai 3. maaliskuuta 2023

Sää on ollut hyvä

 Nyt on ollut tosi hyvät ulkoilusäät. Olin viime perjantaina ratsastustunnilla. Lisää ravia ja uusia kuvioita. Viikossa jo ehtii unohtua se edellinen tunti jonkin verran. Olin keskiviikkona baletissa ja tunteja on vaikeutettu niin, että kun käyn vain kerran viikossa, niin liikkeiden teko on sellaista toisten matkimista ja tasapainoilua ja pitkiä sarjoja, että eihän sellaisesta oikein nauti. Varsinainen koreogragia, jonka esittävät keväällä on mielestäni liian helppo sitten tunnin tasoon nähden. 


Tilasin naamiaisasuja ja kyllä niissä on kauniita asuja, sopisi vaikka Linnan juhliin. Eivätkä ne maksa paljon mitään.Riinakin tilasi itselleen pari pukua ja annoin hänelle yhden Tuhkimoasun. Voin sitten Tubettaa niillä asuilla.

Ostin Pateniemen kirpparilta Karhun sukset kympillä, sauvat kympillä ja monot kympillä. Suksissa lukee golden ski Calgary. Niissä suksissa on puuydin. Kävin ladulla kokeilemassa niitä ja niillä oli tosi hyvä hiihtää perinteistä. Jos hiihdän, niin hiihdän perinteistä, niin säästyy laturaivolta. Yritin sitä luisteluhiihtoa kymmenen vuotta sitten , mutta mulla oli liian pitkät Fischerin sukset ja hiihtäminen oli sellaista katkonaista luistelemalla. Sitten kyllästyin tuohon tasaiseen maastoon tuonne Auran majalle.

Tilasin sitten näytille Kiteen suksesta  Outletistä Yoko perinteisen kilpasukset, transparent , pituus 197cmm ja jäykkyyttä paljon. Hinta  on 199 E.

Nyt on ollut hiihdon MM-kisat. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti