perjantai 31. maaliskuuta 2023

Pyryttää

 Tällä viikolla on satanut paljon lunta. Kun tulimme Kanarialta, niin lentokentällä oli vastassa lumipyry niin kuin tänäänkin on lumipyry.

Tänä viikonloppuna on eduskuntavaalit. Nyt tähän mennessä kaikki maat ovat hyväksyneet Suomen NATO-jäsenyyden. Onneksi olkoon !

Kävin tänään ratsastustunnilla. Tehtävät menivät hyvin ja hevonen teki oikein mielellään sille annetut tehtävät. Ravia lisätään koko ajan lisää. Maneesin tuli jokin toinen hevonen ja mun hevonen innostui ravaamaan aika nopeaa. En säikähtänyt siitä. Yleensäkin tunnilla hevonen menee käyntiäkin nopeammin. Tunnin jälkeen tuntuu lihaksissa kaikkialla, että on tehnyt jotain. Hevonen on niin kiva ja hörähtelee välillä. Se hevonen on niin isokokoinen, mutta tosi hellyttävä. Kuolaimetkin se antoi laittaa ihan hyvin suuhun. Tunnin loputtua otan jalat pois jalustimilta, kun hevonen menee verryttelykierrosta. On kiva roikottaa jalkoja ja se kehittää tasapainoa. Sitten pysähdys, luisu alas satulasta ja  taputukset kaulalle. Tämän tunnin lopussa kiersimme laajaa ympyrää, jossa oli puoli kierosta ravia, pysähdys ja sitten  puoli kierrosta käyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti