lauantai 11. maaliskuuta 2023

Hiihtoloma viikko

 Tällä viikolla on ollut hyvä ulkoilu sää. Kävin alkuviikosta hiihtämässä pari kertaa vanhoilla suksillani. Toiset olen ostanut , kun olin 19 v. Suksissa ei ollut pitoa, Hiihdimme kuitenkin jollain tapaa, niin kuin aina ennenkin. Kuitenkin haluaisin saada sukset luistamaan, niin kuin luistimet. Uudet Yoko-sukset tulivat ja vaihdoin niin Rottafel - siteet entisistä suksista, joita autotallissa pyörii. Olin vaihtanut vanhoihin suksiini myös uudenaikaiset siteet. Nykyään kaikki siteet ovat NNN-tyyppisiä. Kävimme ostamassa Budget -Sportista  uusia monoja. Ostin tietenkin perinteisen monot.  Ajattelin, että jos en saa suksiin oikeanlaista luistoa ja pitoa, niin en hiihdä ollenkaan. En halua vain kävellä ladulla. Kävin tänään kokeilemassa uusia Yoko-suksia, mutta pitovoide oli väärässä kohtaa.  Rapsuttelin ladun varressa avaimella pitoa pois. Siteiden paikkaa piti vaihtaa taaksepäin. Kyllä noilla uusilla suksilla varmaan on hyvä hiihtää. kunhan saa säädöt kohilleen. Nyt on kuitenkin kesä tulossa, mutta sitten ensi talvena voi jonkin verran hiintää, jos sinne asti pääsee.

Perjantaina kävin ratsastustunnilla. Tunti tuntuikin jo kropassa, sen verran oli raviharjoitustakin. Tehtiin sellaista kiemuraa ravissa. Hevonen oli taas tosi kiva.

Vois käydä sitten huomenna hiihtämässä. Sitten pitää jo alkaa valmistautumaan matkaa Playa del Inglesiin. Lento on Oulusta suoraan Kanarian saarille. Aika on mennyt niin nopeaa, etten oikein tajuakaan, että lomamatka on jo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti