sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Pakkasta ja erilaisia tapahtumia

 Nyt on ollut pakkasta yli kymmenen astetta. Kävimme eilen luistelemassa Pateniemen kentällä. Luonnon jää ei ollut vielä kokonaan valmis. Tänään piti käydä luistelemassa , mutta ei sitten tullut lähdettyä. Pojat kävivät täällä eilen ja tänään. Katsoimme eilen Netflixistä elokuvaa. 

Leivoin perjantaina rieskaa yksinkertaisella ohjeella. Ohrajauho sekoitetaan veteen+ suolaa ja leivinjauhoa. Seos saa jäädä löysäksi ja se kaadetaan pellille, niin kuin lettutaikina ja muotoillaan pyöreäksi.  Leipä paistetaan n. 15 min. Yritin löytää kaupoista Kinnusen myllyn karkeaa ohrajauhoa, mutta sitä ei löytynyt. Em. jauhoa kyllä valmistetaan, mutta ei löytynyt valikoimista, niin piti tehdä puolikarkeista jauhoista.

Eilen tilasimme pizzat paikallisesta pizzeriasta. 

Olen soittanut viulua. Olen tehnyt pariääniharjoituksia ja pari YouTube_videoa.

Nyt on koronaviruksisesta tullut uusi variantti, joka on lähtöisin Etelä-Afrikasta. Pörssit reagoi heti. Ihmettelin perjantaiaamuna,että mikä taas on, kun kaikki kurssit oli punaisella. Vielä ei kuitenkaan tiedetä , kuinka vaarallinen uusi variantti on.  

Poikien kaveripiirissä on eräällä todettu koronavirustartunta. Hänellä ei ollut rokotetta. Meillä on rokotteet, mutta piti kyllä pitkään jankuttaa sitä rokotteen ottamista, ennen kun kaikki uskoivat , että ne rokotteet pitää ottaa. Korona on nyt levinnyt taas siten , että tehohoitopaikat loppuu. Välillä tuntuu, ettei tämä ikinä lopu.

Kävin viimeviikolla Ideaparkissa ja otin siellä kolmannen koronarokotteen. Parina päivänä vähän vilutti ja käsi oli kipeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti