tiistai 22. joulukuuta 2020

Joulunalusaikaa

 Nyt on taas noin viikko vierähtänyt. Nyt on sää muuttunut aivan lauhaksi ja lumi sulanut paljon pois. Maisema on aika ruman näköinen. Toivottavasti jouluksi sataa lunta.

Viikonloppuna ei mitään erikoista. Kävimme sunnuntaina Pateniemen kentällä luistelemassa. Lämpötila oli noin kolme astetta, mutta Pateniemen tekojääradalla voi luistella, vaikka on lämmin. Siellä olikin niin paljon porukkaa, ettei oikein voinut vapaasti luistella, kun piti varoa jääkiekon pelaajia . 

Olen tehnyt  viulua ja se on valmis. Pitää vaan vielä asentaa talla ja kielet. Eilen asensin viritystappeja ja siinä meni noin kuusi tuntia. Olisin voinut ottaa jotkin entiset, mutta tein niistä Maerstro-K:lta tilaamistani tapeista sopivat. Tänään olen myös yrittänyt muokata viulua ulkonäöllisesti.  Tärkeintä on tietysti viulun ääni, joka on vielä mysteerio. Olen tilannut uudet viuluntekopuut, että ne ovat sitten jossain kaapissa odottamassa, jos teen uuden viulun joskus. Olen rakastanut joka minuuttia, vaikka  välillä on ollut hankaluuksia. Viulunteko on suorastaan lumoavaa. Paketti on vielä parempi, kun voin vielä soittaakin viulua. 

Löysin Youtubesta hyviä irlantilaissävellyksiä, joista näkyy nuotti. Voin katsoa nuotteja ihan kännykän näytöltä , eikä tarvitse tulostaa mitään.

Nyt on taas korona levinnyt. Englannissa on jylläämässä koronan uusi mutaatio, joka on paljon tarttuvampi. 

Aki tuli tänään tänne .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti