keskiviikko 4. marraskuuta 2020

USA:ssa presidentinvaalit menossa

 Sää on ollut hyvin lauhaa. Maanantaina ja tänään oli balettia. Tänä syksynä on ollut  aika kevyt  olla tanssitunnilla. Nyt tuntuu , että taidot ovat varmaan kehittyneet, että voi tanssia enemmän fiilistelemällä. Aloitin baletin kansalaisopistossa 2012, nyt on siis yhdeksäs vuosi jo menossa. 

Eilen oli USA:n presidentinvaalit, jotka eivät ole vielä ratkenneet. Bidenin luultiin voittavan ihan helposti, mutta Trump yllätti samalla tavalla kuin vuonna 2016. Mediassa on niin paljon ollut Trumpin värikäs hahmo, että vasta nyt joltain videolta katsoin , miltä Joe Biden näyttää. Mielestäni näytti aika vanhukselta , ikäähän on jo 78 v. Mediassahan aina mollataan Trumpia niin paljon, mikä herättää jo ihan vastareaktion. Toimittajat eivät uskalla sanoa mitään positiivista Trumpista. Pelkääköhän ne saavansa potkut ?  Loppupeleissä äänestäjä ajettelevat enemmän omaa lompakkoansa, jos veroja aiotaan nostaa. 

Olen rakentanut viulua ja kyllähän mulla sen verran kärsivällisyys loppui niiden liimausten kanssa , että liimasin joitakin saumoja pikaliimalla. Se ei ole kiellettyä sellaisista saumoista, joita ei tarvitse aukaista ollenkaan soitinkorjauksessa.  Mulle tuli tänään Dictumista sellainen ihan pieni sormihöylä, joka on niin kaunis , että sitä voisi käyttää ihan koruna riipuksena. Reunalistoja tilasin myös, mutta niissä ei ole "flamea". Tilasin puut alunperin eri firmasta. Reunalistaahan tarvii enää vain "rib pindingiin ". Voi olla , että tilaan vielä uusia työkaluja, jos viulusta alkaa tulla ihan hyvä. Projekti on tosi mielenkiintoinen. Ajattelin ensin mennä kansalaisopistoon viulunrakennuskursseille, mutta se olisi ollut liian hidas projekti. 

Jaakko on ollut tällä viikolla opetusharjoittelussa Norssissa aiheenaan psykologia. Ihan OK on kuulemma mennyt.

Koronasta puhuminen on nyt ollut vähemmällä. Balettitunnilla on lähes kaikilla maskit. Mulla ei ole ollut maskia, kun olen unohtanut ottaa sen mukaan. En tiedä , käytänkö sitä tuolla tanssitunnilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti