keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Kaikenlaista meiltä ja muualta

Maanantaina  pojat kävivät, koska heillä oli sulkapalloa maanantaina ja he kävivät samalla täällä. Kyllähän sitä aina piristyy, kun he käyvät täällä. Riina oli leiponut kakkua.  Maanantaina oli myös balettia.

Eilen ei tapahtunut tapahtunut mitään erikoista. Tein viulua ja pikkuhiljaa takakannesta olen saanut lastua vuoltua tai sahattua. Pintakuviointi (flame) tulee esiin tietyssä  valossa. Tuo vaahtera on aivan älyttömän kovaa vuolla, melkein Boschin sahakaan ei pysty siihen. En tiedä sitten , onko kaiverrus oikeanmuotoinen, mutta puuhun voi lisätä uutta puuta liimaamalla ja hiomalla . 

Yritin etsiä netistä, kumpi on parempi pintakäsittely vernissa vai sellakka. En löytänyt mitään, niin sitten kysyin Maestro M:ltä ja hän vastasi , että vernissa koska sillä  viulussa on pehmeämpi ääni. Nyt, kun olen joutunut sahaamaan, niin pölyä kertyy enemmän. Pitää sitten huomenna imuroida ja pyyhkiä taas sahanpurut pois.

Trump ei ole myöntänyt tappiotaan . Mitähän tuosta kaikesta seuraa ? Bidenin vaalivoitto oli kuitenkin aika selvä.

Nyt olen seurannut verenpainetta, koska mulla on ensiviikolla labra. Nyt oli vähän koholla, mutta aamulla oli ihan hyvät arvot. Kävin juuri balettitunnilla  ja mittaaminen meni vähän myöhäiseksi. 

Korona jyllää edelleen maailmalla. Rokotukset aloitetaan kohta.

Sää on vuodenaikaan nähden lämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti