maanantai 9. marraskuuta 2020

USA vaalit

 Nyt on taas uusi viikko ja uudet tuulet. Sää on viilennyt hieman. 

USA:n presidentinvaalit on voittanut Joe Biden.  Trump ei usko vaalitulosta ja uskoo , että vaalivilppiä on tapahtunut ja systeemi on korruptoitunutta. Biden näyttää kyllä aika hauraalta, että mitenkähän kestää presidenttinä. Ikä on tehnyt tehtävänsä. Trumpilla oli lähes puolet äänistä, elikä niitä "America first" on myös paljon . 

Tänään uutisissa sanottiin , että koronaan on keksitty rokote. Pörssi reagoi heti positiivisesti. Ihmettelin, että mitä tulosjulkaisuja nyt on , kun Nordean  kurssi nousee. Sitten näin , että kaikki kurssit nousee alkaen klo 14.00. Jos Biden tai koronarokote saa aikaan sen , että pörssit nousee, niin ei mua haittaa , vaikka presidenttinä on Biden. 

Viulunrakennus etenee  hyvin, aivan uskomattoman hyvin. Kuusipuu on niin kuivaa , että se muistuttaa thyroksia ja työvalineet ovat teräviä. Minun täytyy tilata vielä kalliita työväineitä. Esim . pitää tilata sellainen, joka leikkaa viulun F-aukon pyöreän osan . En uskalla alkaa leikkaamaan sitä F-aukkoa millään  muulla poralla, koska siitä ei tulisi siisti ja koko viulu näyttäisi kömpelöltä. Työkalu maksaa noin 100 E. Sitten pitäisi tilata vielä viritystappien teroitin ja viritysaukkojen  hiomisviila ym.Terotin maksaa 100 E.  Katotaan nyt , miten järjestelen nämä asiat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti