tiistai 25. elokuuta 2020

Sää on viilentynut

Sää on viilentynyt syksyiseksi. Eilen oli balettia. Tänään on lepopäivä ja huomenna on taas balettia. Jotain erityisjärjestelyjä nyt tehdään tuon koronan takia.

Perjantaina Toyota Avensis vietiin romutettavaksi. Siinä oli jatkuvasti jotain vikaa. Luulin , että se olisi ollut hyväkuntoisempi auto.  Myynnissä on paljon hyväkuntoisempia  samanikäisiä Avensiksia. Tuota meidän autoa ei juuri  ollut huollettu. Nyt pitää sitten ajella pyörällä. Ajaisin itsekin pyörällä kaupungille, jos sinne olisi lyhyempi matka, mutta täältä on 10 kilometriä kaupungille , niin menen autolla.

Olen soittanut Shindlerin listan teemaa. Siinä kappaleessa on yksi tosi vaikea ( koko kappale on vaikea )kohta, kun pitää siirtyä ylä-ääniin ihan kuulemisen perusteella. Soitin kappaletta kymmeniä kertoja ja taltioin soiton. Pyrin optimaaliseen täydellisyyteen . Kun , kuuntelee niitä taltiointeja , niin virheitä kyllä tulee, mutta jossain vaiheessa tulee olo , että nyt saa luvan riittää. Viulussa pitää itse löytää ne äänet. Shindlerin listan teema on eräs universumin kauneimmista sävelmistä.   Latasin sen sävelmän Youtubeen, mutta olisi pitänyt vaimentaa kohinaa, mutta toisaalta ilmaisu kärsii. Kielet alkaa taas mennä huonoiksi, kun olen soittanut niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti