keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Sää kesäinen

 Nyt on jo syyskuu. Sää on päivisin lämmin ja aurinkoinen, mutta yöllä viilenee alle kymmeneen asteeseen. 

Olen tehnyt muutaman viuluvideon Youtubeen. Ne kyllä kuulostavat aika hyvältä. 

Tilasin viikko sitten Hobby Hallista pyörän, mutta se on liian pieni runkoinen. Tilasin ennen kuin perehdyin asioihin. Pyörän runko on 17 tuumaa ja olen sen verran pitkä, että se pyörä tuntui vahän ahdistavalta. Pyörän voi palauttaa. 


Aloin sitten etsiä pyörää ja huomasin , että pyörät on tehneet kauppansa, kun verkkokaupasta ja myymälöistä on pyörät loppu. Huomasin kuitenkin Linnanmaan Prismassa hyvännäköisen matkapyörän ja siitä sai vielä omistaja-alennusta 15 %. Kävimme Riinan kanssa eilen ajamassa Haukiputaalla päin. Pyöräreitti oli erillään autotiestä. Täällä Oulussahan on viime aikoina tehty pyöräreittejä vaikka keskelle metsää. Riinahan ajaa joka päivä pyörällä. Pateniemestä Oulun keskustaan on 8 km. Minun pyörä on Jupiter Highway. Raimokin tilasi itselleen pyörän.  Täällä Oulussa ajetaan tosi paljon pyörillä.


Sitten vielä pyöränomistamisen haastellisemmasta puolesta, että meiltä on varastettu 7-10 pyörää. Tosin ne eivät ole olleet lukittuna.  Vaikka ne pyörät ovat olleet jotain vanhoja pyöriä, niin silti ne on varastettu.  Kerran ostimme pojille , kun he olivat vielä noin 10 v molemmille uudet pyörät, niin toinen varastettiin ensimmäisellä ostosreissulla, kun ei ollut lukossa. Joskus olen löytänyt kirpputorilta jonkun vanhan Jupiterin tai Tunturin ja maalannut ne , niin sitten kun ne ovat olleet hyvän näköisiä nostalgisia pyöriä, niin ne on viety.



1 kommentti:

  1. Hei! Voisitko tehdä taas lauluvideoita? Kirjoitatko vielä uusia lauluja? Sinun lauluasi on ollut mukava kuunnella :)

    VastaaPoista