sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Synttärit

Eilen oli loskainen keli. Kävimme  Ideaparkissa . Ostimme Miloulle kaksi peliä , joissa pitää löytää herkkupala. Ostimme viikko sitten myös sellaisen pelin ja se löysi heti nappulat. Noista toisesta pelistä , joka oli tasona kolme , se ei sitten vielä osannut löytää niitä nappuloita.
Eilen Jaakko vei Miloun yöksi asunnolle, mutta se koira piti tuoda takaisin , koska se räkytti siellä, kun siellä oli ollut vieraita, niin koira ei tottunut niihin vieraisiin. Koira osoitti mulle mieltään , kun se tuotiin takaisin . Muppe ei ollut noin herkkä koira. Se ei koskaan tuollai osoittanut mieltään. Nyt elämä on ollut helpompaa, kun ei ole tarvinnut vahtia toista koiraa. Muppe oli sellainen, että jos se pääsi vapaaksi , niin se kyllä karkasi, niin kuin yleensä koirat. Milou kulkee mukana lenkilläkin ,mutta ei karkaa minnekään. Päästän sen irti metsän reunassa ja sitten , kun tulemme pois metsästä , niin se hyppää erään polulle kaatuneen puun yli ja menee selälleen, että voin ottaa sen kiinni. Metsässä koira  tekee nopeita juoksuspurtteja. Niitä on kiva katsoa ja itsekin juosta mukana.
Olen yrittänyt laulaa ja säestää kitaralla REM:in biisiä vieläkin.

Tänään sunnuntaina oli Akin synttärit. Leivoimme Riinan kanssa eilen kakun. Kerma loppui kesken , joten teimme kakun päälle vain luvun 20.  Kaikki olivat paikalla Akin synttäreillä.
Tänään nukuin yhteen , niin se väsymystila lähti pois.
Jaakko tuli aamupäivällä tänne ja siinä tuli puhetta musiikin harrastamisesta. J. sanoi, että olisi kiva oppia soittamaan kitaraa. Sanoin , että mikset opettele ? Hän sanoi, että ei ole varaa mitään kitaratunteja maksaa. Sanoin, etten sinä siihen mitään kitaratunteja tarvitse. Jaakkohan sai kerran laulukokeesta 9, niin eiköhän siinä kitaraa opi soittamaan. Tulostin keskeisimmät soinnut ja  annoin hänelle yhden kitaroistani, Yamaha C-40:n. Ultimate guitarsista löytyy soinnut , itekin voi soinnuttaa, mutta siellä on soinnutuksia. Yks mun pojista oli myös täällä, joka on hyvä laulamaan ja säestämään kitaralla. Hän lauloi sen  Loosing my religion, mutta mulla se rytmi vielä takkuaa.  Ei se A:llakaan ihan kokonaan mennyt. Siinä on synkooppi( netistä ), niin se on jotenkin vaikea. Sitä käytetään pop-musiikissa paljon. Kun olin laulutunnilla, niin silloinkin piti harjoitella extraa niiden synkooppien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti