lauantai 23. marraskuuta 2019

Kaalilaatikkoa

Sää on ollut lämmintä ja lumi sulaa. Maisema on synkän näköistä. Torstaina kävin Verkkokaupassa ja ostin sellaisen halvan elektroakustisen kitaran. Halusin kokeilla sellaista kyseistä kitaraa.  Maksoi vain 140 E. Siinä oli kuitenkin aika hyvät äänet , vaikka se oli ns. halpismalli. Hioin vähän nauhoja, vaihdoin tallan, vaihdoin kielet ja madalsin kieliä. Kyllä siitä ihan hyvä kitara hintaansa nähden tuli. Siinä on kitarassa kiinni viritysmittari ja sen voi kytkeä Audacityyn tai kaiuttimeen.
Aloin harjoitella Scorpionsin biisiä Still loving you.  Menee harjoitteluun aikaa, kun harjoittelee intron ja joka biisissä on jokin hankala kohta. Ei tuo popmusikkikaan mitään helppoa ole.Välillä on kiva ottaa viulu käteen, niin eipähän tartte koko ajan laulaa. Kiva , että muistin  nuo vanhat taitoni kuten laulun ja kitaran soiton. Kitarallahan voisi soittaa myös melodioita nuoteista.
Eilen tein Riinan kanssa kaalilaatikkoa monta vuoallista ja tänään on sitten syöty kaalilaatikkoa.
Tänä iltana katsoimme elokuvan , joka kertoi Winston Churchillistä, en nyt muista sen elokuvan nimeä , se on aika uusi elokuva. Siinä ne päivät kuluu kaamoksessa ja kello käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti