maanantai 12. marraskuuta 2018

Sateista

Viikonloppu on ollut sateinen ja harmaa. Myöskin tänään oli niin pimeää , että valot piti olla päällä koko ajan.
Viikonloppuna harjoittelin jonkin verran pariääniä ja kyllähän ne siiitä pikkuhiljaa vois harjoitellakin kuulumaan hyvin. Kaipasinkin enemmän haastetta viulutunneille, senkin takia tunnit ovat ihan hyvät.
Nyt on ollut jotenkin väsymystä, mutta näköjään kannattaa lähteä juuri silloin , kun ei jaksaisi . Esim, perjantaina kannatti lähteä viulutunnille ja kuntosalille.
Tänään oli balettia ja tunti meni ihan kivasti . Koreografia alkaa selkiityä. Se on oikeastaan aika looginen. Keskiviikkona on tarkoitusaloittaa kärjillä harjoitus. En löytänyt omia kärkitossuja, koska ne ovat varmaankin heitetty menemään viime kesänä. Käyn liikkeessä kokeilemassa niitä ja jos niillä liikkuminen sujuu, niin ostan ne.
Kävin lauantaina ja tänään vaihteeksi Eurokankaassa. Sinne oli tullut sellaisia uusia villakankaita kilohinnalla. Siellä oli myös italialaisia ohuita villakankaita. Lauantaina tein housut, siten että leikkasin eräät mulle  sopivat flanellihousut auki  ja jäljensin niistä kaavat. Ostin niistä italialaisista kankaista sellaista sinipohjaista liituraita kangasta ja sellaista beigeä ohutta villakangasta. Ostin myös turkoosia takkikangasta.
Aki lähti tänään takaisin armeijaan. Kohtahan tuo loppuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti