keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Erilaisia harrastuksia

Sää on ollut pimeää ja sateista. Tähän vuoden aikaan nähden on melko lämmintä, nythän voisi olla jo lunta paljonkin.
Kävin eilen Riinan ja Raimon kanssa kuntosalilla. Nyt on näköjään tullut tavaksi käydä sielläkin. En tee mitään raskasta treeniä. Siellä on yleensä iltaisin niin paljon porukkaa, että laitteisiin ei meinaa mahtua.
Tänään oli balettia ja mulla oli vanhat kärkitossuni käytössä. Olin laittanut vanua toiseen tossuun, kun toinen pehmuste oli hävinnyt. Tossut painoivat aika pahasti , kun ne olivat jotenkin väljät. Luultavasti pitää ostaa uudet. Yleensä  ei kärkitossut ole painaneet noin paljoa. Koreografiaa muutettiin taas, vaikka luulin , että se oli jo valmis.
Tänään neuvottelin puhelimessa sitten lainan. Se on sellainen bullet-laina , jossa on viiden vuoden maksuaika. Siinä maksetaan vaan korkoa ja laina maksetaan oman aikataulun mukaan viiden vuoden aikana pois. Alkuvuonna oli niin mahdottoman paljon kaikkea maksamista, mutta nyt tilanne on vakiintunut suunnilleen entisenlaiseksi. Onneksi saan veronpalautuksia. En oikein ymmärrä mistä niitä saan, kun luulin , että pitää maksaa lisäveroa . Luultavasti möin ne pikku Talvivaarat pois rajulla tappiolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti