perjantai 9. marraskuuta 2018

Perjantaita

Torstaina ei tainnut tapahtua mitään ihmeellistä. Sää on harmaa ja tihkusadetta , mutta edelleen on lämmintä. Riina kävi eilen baletissa.
Kävin tänään viulutunnilla ja soitin jotain siitä kirjasta, jonka ostin. Sitten  sain harjoiteltavaksi Gorellia ja siitä ei oikein pariäänet onnistuneet. Pitää nyt katsoa kuinka valmiiksi osaan ne harjoitella. Nehän on tosi vaativia.
Aki tuli eilen kahden viikon maastoleiriltä. Olosuhteet olivat olleet ihan hyvät, koska ei ole kylmät ilmat.
Kävin illalla vielä Riinan kanssa kuntosalilla.
Kävin torstaina labrassa ja THS oli vieläkin pienentynyt. Omahoitoon onkin vastattu , että vähentää lääkettä ja lähete on taas valmiina.
Se on vähän harmi , että viulukappaleet saavat YouTubessa niin vähän katsojia , vaikka ne ovat musikaalisesti kaikkein vaativimpia, jossakin laulussa voi olla tuhansia katsojia. Viulukappaleissa on enimmillään muutama sata. Se on vielä hassua , että jossain  vuosia sitten epävireisesti soitetussa on eniten ja juuri sen takia en sitten ole poistanut kappaletta Tubesta. Se on osa kehitystarinaa. Tietysti vois jotain laulaakin Tubeen pitkästä aikaa. Vaikka lopetin ne laulutunnit, niin kuitenkin ihan huomaamattani laulan joka paivä ihan huomaamattani jotain. Elikä laulaminen ei ole loppunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti