perjantai 23. marraskuuta 2018

Musta perjantai

Tänään mulle soitettiin , että Avensiksen korjauksen maksaa vakuutusyhtiö. Korjaus maksaa 1000 E ja ihme , että alkoivat noinkin vanhaa autoa enää korjaamaan. Toki vakuutusmaksuja on maksettu varmaankin paljon enemmän.
Havahduin noin kuukausi sitten ihmettelemään, että missä vaiheessa muistelmateokseni on. Monien puhelinsoittojen jälkeen vastattiin, että kirja on liian lyhyt. Vuosi 2017 meni  jo ja into on nyt laantunut muistelemaan Suomen lähihistoriaa.  En niinku ole millään tavalla pettynyt. Jotenkin kyllästytti koko asia ja  julkinen repostelu. Ajattelin kuitenkin julkaista sen BoD:ssä. Siinä saa asiantuntija-apua, jos vaan maksaa. Nyt ei ole oikein inspiraatiota alkaa sitä tekstiä enää muokkaamaan. Projekti on ikään kuin jäissä, mutta palataan asiaan myöhemmin kuitenkin.
Tänään kävin Oulunsalossa viulutunnilla. Aivan hirvittävät ruuhkat oli ja istuin autossa ruuhkassa noin tunnin, kun samaan matkaan menee yleensä 20 min. Hain Akin vielä rautatieasemalta. Vaikuttikohan ruuhkiin tuo Black Friday ?
Soitin myös Posion Metsänhoitoyhdistykseen ja uusi ostaja on tullut, niin sitten sitä lainaa ei tarvisi ottaa niin paljoa. Sitten perintöverotus menee nyt uusiksi. Verottajalta tulikin ilmoitus , että se hyväksyy , että verotus keskeytetään, kun siinä oli vääriä tietoja. Mulle tulee pelivaraa lisää, kun kurssit voi muuttua positiivisempaan suuntaan ensi vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti