maanantai 13. elokuuta 2018

Ei ihmeempiä

Tänään on ollut sateista. Olen ajanut kaupunkiin tänään kolme kertaa, ensin Riinan asioissa ja sitten vein Akin taas junalle.
Lähetin kuvan Jousiammunnan TTV:n kuvan jousipyssyn lavoista, jotka tilasin Huutonetistä. Sain vastauksen, että mitkä osat sopivat niihin lapoihin ja tilasin sellaiset . En sitten ota sitä pyssyä , jonka tilasin . Ihmettelin aluksi , että kuka Tomi vastaa viestiin ja se oli sitten  se kuuluisa olympiavoittajal, jolla on se jousiammunnanliike.  Tilasin vasenkätisen jousen keskiosa. Olen ampunut tässä pihalla jousella ja päivä päivältä sujuu paremmin. Muutama nuoli menee aina aidan yli, harmi juttu, kun joku 5-10 E nuoli joutuu hukkaan. Olen kyllä löytänyt niitä tuolta ryteiköstä, mutta kun lehdet tippuu , niin sitten varmaan löytyy lisää. Kävin kultainennoutaja Mupen kanssa etsimässä nuolia , mutta ei sekään löytänyt niitä.
On se kyllä ihme , kun aina jokin mielenkinnon kohde löytyy ihan sattumalta. Olin pienenäkin sellainen, että jotkut postimerkit tai vesivärimaalaus tai jokin asia innosti niin, että koulussa oli ihan vaikea olla , kun aika meni niin hitaasti ennen kuin pääsi kotiin tekemään jotain jännää juttua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti