maanantai 12. maaliskuuta 2018

Uusi viikko

Viikonloppuna ei  mitään erikoista. Katsoimme elokuvia Netflixistä.  Kävin eilen Ruskotunturilla, kun Riina ja hänen ystävänsä laskettelivat. Tytöt menivät ensimmäiseksi hiihtokouluun.  Voisihan sitä itsekin laskea siellä,mutta ei ole oikein aikaa, kun nuo muut harrastukset vie niin paljon aikaa.
Lauantaina oli taas sitä hirvenkäristystä. Tein tänään hirvenlihasta  Unkarinpataa. Katsoin ihan keittokirjasta ohjeen. Se Unkarin pata on sellainen tomaattikastikepohjainen pata.
Baletissa esiteltiin uudet sarjat. Lauantaina on sitten läpimenot. Päivästä tulee raskas, koska minun täytyy hoitaa kaikki yksin. Mun pitää vielä harjoitella sitä koreografiaa.
Aki oli tänään YO-kirjoituksissa . Nyt oli ainekirjoituksen vuoro. Kyllähän minä yritän täysillä fiilistellä mukana.
Maalasin seinää oranssilla ja talo on ihan 70-lukulaisen oloinen.  Täällä olisi kylä ihan pieni pintaremontti paikallaan, kaikki on vähän kulunutta. Sisustus on sellainen  puoli vanhanaikainen. Toisaalta , jos täällä jotain uudistaa, niin kohta kaikki on taas samalla tavalla kuluneen näköistä, niin turha maksaa turhasta.
Tuollaista uupumusta on kyllä ollut havaittavissa, mutta pakkohan se on yrittää jaksaa. Lomakin oli sellainen , kun Sirniössä mielessä pyörivät ne syksyn tapahtumat ja kaikki muu mennyt elämä. Joku ihan muualle tehty matka olisi voinut olla virkistävämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti