keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Opinahjoissa

Eilen oli viulutunnit. Opin taas sormitekniikka , että vien koko käden asentoon ensin, enkä seilaa. Taas uusi mun tekniikka termi. Se tarkoittaa , että kämmen pitää pitää tiiviisti asemassa ja venyttää sormia paremmin.  Sain vielä läksyksi saman harjoituksen. Se on sivun mittainen kakkosasemaharjoitus ja siinä on paljon puolisävelaskelia. Tuommoinen harjoitus on vaikea, kun siinä ei ole mitään säveltä , joka tarttuisi automaattisesti päähän.
AATOKSELLA   ALKOI JUST VIIMEINEN TENTTI LÄÄKIKSESSÄ.
Kävimme katsomassa kahta mökkimallia. Toisen saisi suhteellisen halvalla ja sen voisi siirtää sellaisenaan omalle paikalleen. Se oli kuitenkin vähän kopperomainen, mutta siinä olisi kaikki tykötarpeet jo mukana.

https://kimara.fi/talomallit/kimara-47/?_sft_talotyyppi=saunamokit_ja_saunat

Tuon hirsikehikko oli vain 17500 E. Tuo olisi kyllä kohtuu hinnalla ihan kiva , mutta pitäisi rakennuttaa ja hinnaksi tulisi jotain 30000E. Olisi ihana kyllä katsella järven selälle isoista ikkunoista. Haluan tuollaista vähän modernimpaa ilmettä .  Ei mulla nyt niin suurta hinkua ole teettää tuota mökkiä, ehkä aikanaan siihen joku ratkaisu tulee. Tietysti, jos ilmaiseksi saisin, niin ottaisin.

Kävimme eilen Riinan kanssa ihan sattumalta Antikvariaatissa ja siellä oli jossakin laatikossa iso pino nuotteja . Ostin kaikki viulunuotit hintaan 15 E. Ne olivat kellastuneita papereita menneiltä vuosikymmeniltä. Semmoinen aito nuotti on hieno taideteos verrattuna johonkin kopiopaperiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti