perjantai 2. maaliskuuta 2018

Ei erikoista

Nyt on taas viikko mennyt nopeasti. Kävimme Prismassa tänään Audiin tuli taas eilen juuri jokin vika ennen lomaa. Ei siinä sitten ollutkaan muuta vikaa kuin huoltotyötä. Merkkivalot alkaa aina jostain syystä loistaa juuri ennen lomaa.
Soitin You Tubeen yhden tangon kokeeksi . En harjoitellut sitä kovinkaan paljoa, koska sävel on niin tuttu. Mulla on muutama hyvä kappale, joita voisin soittaa Tubeen. Kannattaa ensin soittaa noin viikon ajan , että tulee vähän kypsyyttä kappaleeseen , vaikka se olisi ns. helppo kappale.
Riina teki tänään syntymäpäiväkakun. Olin siinä jonkin aikaa mukana , mutta Riina osaa koristella ja muutenkin leipoa paremmin kuin minä. Tein hirvipataa. Ruskistin ensin pannulla lihapaloja ja laitoin ne pataan. Sitten löysin pakasteesta salamimakkarapötköja ja sipelsin ne joukkoon. Paloittelin vielä lanttua ja sipuleita joukkoon. Mausteeksi laitoin jotain Tex Mexiä. Syömme sen vasta huomenna , mutta ihan hyvää se oli, kun maistoin sitä ruokaa niin  kuin kokkiohjelmassa.
Katsoimme illalla elokuvan. Se tarina oli kuvattu Kreikassa ja kuvasi vuotta 1962. Ihan kuin itsekin olisi ollut Kreikassa.
Sirniöön olisi tarkoitus lähteä ensi viikolla. Onneksi nyt ei ole satanut kovin paljoa lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti