maanantai 26. helmikuuta 2018

Olympialaiset loppuivat

Perjantaina ei tainnut tapahtua mitään ihmeellistä. Lauantaina  oli balettia. Jotenkin oli sellainen väsynyt olo. Koreogfafia oli vähän unohtunut, mutta sitten kertasin sitä taas ja luulen , että nyt osaan ja tajuan sen.
Mulla oli sitten sellainen kuvakirjanteko projekti lauantaina . Siihen meni paljon aikaa. Yritin tallentaa Scorecloudilta nuottini, mutta se ohjelma ei tallenna niitä suoraan. Otin sitten järjestelmäkameralla kaikista sivuista Ensimmäinensävellys oli hävinnyt kokonaan. Jouduin kirjoittamaan sen uudelleen nuoteiksi. Ei siitä nyt ihan sama tullut, mutta säilyi kuitenkin ( rytmit )muokkasin kuvatkuvan käsittelyohj.tarkemmiksi ja teetin Ifolorilla kuvakirjan . Sekaan latasin muutaman kuvan. Siitä tuli ihan hieno nuottikirja, jossa on 12 sävellystä. Aatoskin on tehnyt omia kappaleita muutama vuosi sitten.
Mitään niin luovaa kuin säveltämistä ei voi tehdä,jos on kaikenlaista muuta sähellystä pää täynnä. Täytyy olla pirteässä kunnossa ja sulkea muu maailma ulkopuolelle ja pitää vielä olla idea: sävel tai aihe.
Ostin nuotteja Musicnotesista. Olen tehnyt viuluvideoita. Viulu on niin mielenkiintoinen soitin . Viululla soittaminen on samaa kuin laulaminen ,  ääni tulee soittajasta. Meitähän on tässä talossa kaksi viulistia , että voisimme jo pitää yhdessä konsertin, jos toinen säestää.
Laihdutusprojektissä on meineillään sellainen suvantovaihe, tai se tuntuu siltä, kun olen ravannut puntarilla liian usein. Tänä aamuna oli ihan siedettävä lukema jo. Jos saisin vielä noin 10 kg pois olisi jo aika tyytyväinen. Olen lukenut netistä , että laihdutuksessa paino putoaa harppauksittain.
Sää on tänään aurinkoinen. Onneksi loma alkaa kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti