sunnuntai 4. helmikuuta 2018

"Uusi normaali"

Tällä viikolla on ollut pakkanen. Torstaina Riina oli baletissa. Tällä viikolla on ollut pakkasta yli kymmenen astetta joka päivä. Lauantaina oli balettia ja silloin oli koreogragian harjoittelua myös.
Olen harjoitellut viululla. Etydien soittaminen on kivaa.  Kreutzer 10 sujuu jo paremmin , mutta ylimmät asemat takkuaa. Jos ne saa sujumaan hyvin , niin on jo aikalailla harpannut taas eteenpäin viulunsoitossa. Tulostin netistä Hans Sittin etydejä , ne eivät ole heti niin vaikeita kuin Kreutzer. Jännä saada ne korjatut viulut, kun tähän asti olen vain arvaillut , että onko soittimet kunnossa.
Luin englanninkielisiä keskustelupalstoja , joissa on tosi innokkaita "adult beginnereitä". Suomessa en ole sellaiseen ilmiöön törmännyt. Aikuisbaletti alkaa varmaankin olla jo ihan "uutta normaalia".
Lauantaina oli päivälliseksi hirvenkäristystä.
Akilla loppui koulu  ja kohta on penkkarit  ja nyt on lukuloma. Siinä se taas aika meni , niin kuin kirjoitin kolme vuotta sitten blogiini , että  nopeasti tulee kulumaan tuo lukioaika. Luin Annasta Maarit Tastulasta, että hän on niitä henkilöitä, jotka ennen juhannusta miettivät , että kohta on syksy ja minä olen juuri samanlainen. Onko se oikea elämänasenne lainkaan?
Aatos kävi täällä perjantaina ja Jaakko pe , la ja su.
Syksy on ihan hyvä vuodenaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti