torstai 2. marraskuuta 2017

Sekoilua

Vein auton huoltoon kahdeksitoista, mutta aika olikin kolmeksi. Menin siitä sitten pankkiin, mutta mukana ei ollut tarvittavia papereita. Menin sitten kotiin ja paperi löytyi ja menin pankkiin. Sitten menin Subwayhin ja sieltä sinne autohuoltoon . Odottelin siellä tunnin. A-huolto tehtiin Rinta-joupin laskuun. Siinä se päivä sitten menikin.  Hyvähän se MB:llä on ajella. Siinä on navigaattori . Penkkien säätö on sähköinen ja automaattinen tuulilasin pyyhinkin siinä on. Jotain hälyttimiä siinä myös on, jos menee liian lähelle toista autoa luullakseni. En ole vielä perehtynyt kaikkeen,  Tietysti automaattinen nopeuden säätö. Automaattivaihteet on.
Huomenna olisi taas yksi sovittu tapaaminmen. En ole tällä viikolla ehtinyt tehdä juuri mitään musiikkiin tai kirjaan liittyvää. Kirjaa varten pitäisi kuvata kuvia, mutta tämä kaamosaika tuli taas ikävästi. Kuvien ottoon pitää sitten keskittyä hyvin.
Mulla on ollut kivasti tuo Nordea Capital , kun olen nyt aika usein myynyt sitä, niin viikon päästä se on taas noussut samaan.
Sää on ollut tuhruinen tänään. Jotenkin tuntuu, että täällä Oulussa liikenne takkuaa enemmän kuin aikaisemmon.
On tämä elämä sitten kummallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti