perjantai 17. marraskuuta 2017

Ostoksilla

Tänään on ollut loskaista. Aamupäivällä käytin koirat ulkona normaaliin tapaan. Koirat ovat todella tärkeät kapistukset meille. Ne ovat perheenjäseniä.
Päivällä sovittelin biisiäni. Se on sellainen yks tekele taas. Kokeilin eri säestys ääniä keyboardilla. Se on sellainen Toy Ruskista ostettu vempele, ei kallis, mutta se toimii myös pattereilla ja on siis todella kätevä tässä tietsikan kanssa toimiessa.
Riina kävi kampaajalla Limingantullin Prismassa. Menimme siitä sitten Verkkokauppaan . Vein kuulokkeet huoltoon , kun niissä oli jotain kosketushäiriötä. Ostotapahtumaa ei meinannut ensin löytyä. Sitten läytyi Facebookin avulla.
Jotenkin tuolla kaupoissa ollessa ajattelin koko ajan , että on se niin kummallista, kun se yks on poissa. Tulin kotiin ja katsoin biisinuotteja tietokoneelta ja hymyilin ensimmäisen kerran moneen päivään. Kaitpa minun sitten pitää tehdä näitä biisejä, ei siinä muu auta. Jotenkin tuntuu myös vähän oudolta , että ei ole sitä kirjoitusprojektiakaan enää. Pitäiskö aloittaa uusi? Kustantajathan vastaa noin puolen vuoden kuluttua, mitä edellisestä tekeleestä sanotaan. Kustantajiahan on kymmeniä, mutta olen lähettänyt tekstin noin viiteen.
Akilla on syntymäpäivä huomenna,18 v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti