tiistai 28. marraskuuta 2017

Harrastuksia

Viikonloppuna oli lauantaina balettia. Harjoittelimme koreografiaa . Se ei ole kovin vaikea, mutta en kuitenkaan osaa sitä vielä. Ei sitä ole vielä kokonaan käyty läpi. Sunnuntaina kävimme myös Ideaparkissa. Aatos ja Jaakko kävivät myös täällä.  Heille on tärkeä se keskinäinen sulkapalloturnaus. Kuulemma heillä  oli  vasta äsken  200:s juhlaottelu.
Tänään oli viulutunnit ja harjoittelin erästä Händellin menuettia ja Paklanovin Romancea. Tilasin F-musiikista Wohlfarti etydejä op.45. Mulla on ollut se aikaisemmin, mutta koirat ovat purreet sen hajalle. Tilasin myös A-M Usman  viuluetydikirjan ja Thsaikowskin Song Whitout Words. Pari vuotta sitten harjoittelin tuosta Wohlfart 45:stä  paljonkin. Nyt voi sitten ihan uudesta kirjasta alkaa soittamaan tuttuja etydejä. Mulla on myös Wohlwardin etydejä op. 54.
Sää on loskainen.

2 kommenttia:

  1. Olet ihanan innostuneesti tuota balettia harrastanut siinä missä musiikkiakin! Ja kärkitossuilla tanssiminen ei ole ihan pieni saavutus, itse en sellaiseen pystyisi (osakiitos jaloilleni joihin kärkitossuilla olisi lähestymiskielto). Vaikka teksti olisi työläs, olisi kiva joskus lukea pohdintoja balettihistoriastasi, eli miten kaikki alkoi ja miten kehittyminen kulki. Aikuisluistelijana luen mielelläni tällaisia tekstejä, jotka todistavat että ikä ei estä oppimasta uutta, edes haasteellisemmissa lajeissa :)

    VastaaPoista